Cserép Zoltán vagyok, az Életjáték stratéga

Cserép Zoltán

Több mint 10 éve foglalkozom biztosításközvetítéssel. Ezalatt az idő alatt azt tapasztaltam, hogy kapcsolatunk kezdetén az ügyfeleim jelentős része nem fordított kellő figyelmet azokra a váratlan eseményekre, emelyek az életük során bekövetkezhetnek, így felkészülni sem tudtak a következmények megelőzésére, kivédésere.

Abban tudok a segítségedre lenni, hogy stratégiai gondolkozás kialakításával felkészülten tudj szembenézni az előre látható és így kiszámítható, valamint az előre nem látható események pénzügyi következményeivel.


Ha úgy gondolod, hogy a Sors majd mindig a legjobb lapokat adja neked, akkor nagyon meg fogsz lepődni, amikor olyan lapot kapsz, amire korábban nem számítottál.

rokkant

Egy váratlan betegség vagy baleset, amikor hosszabb időre kiesel a munkából és nincs bevételed, alaposan meg tudja terhelni a családi kasszát.

Nem is beszélve arról, ha lerokkansz és részben vagy egészében elveszíted a munkaképességedet, akkor a Te és a családod megélhetése is kérdésessé válik.
Hogy egy váratlan halálesetről már ne is beszéljünk!

Amennyiben nem rendelkezel megfelelő stratégiával a váratlan élethelyzetek kezelésére, akkor mind Te, mind a családod katasztrófális helyzetbe kerülhettek!

Engedjétek meg, hogy elmondjam egykori munkatársam, vezetőm történetét  ....

Vasárnapi ebédhez készültek a párjával, amikor nagyon rosszul kezdte érezni magát, hírtelen elkezdett szorítani a szíve. Azonnal hívták a mentőket, akik nagyon gyorsan kiértek. Addigra elvesztette az eszméletét. A mentősök azonnal elkezdték az újraélesztését, de már nem jártak sikerrel. 48 éves volt  ....

 

Te átgondoltad már, mi fog történni a családoddal, ha a Sors ezt a kártyát osztja neked?

El kell döntened, hogy fel akarsz-e készülni az előre nem látható és így nem kiszámítható eseményekre is, vagy hagyod, hogy a Sors kénye-kedve szerint játszadozzon veled és a családoddal!

Ha szeretnéd tudni, hogyan készülhetsz fel, olvass tovább!

Érdekel!