Tudok-e majd nyugdíjas koromig dolgozni?

Rohanó világunkban mindennaposak a balesetek. Balesetnek azok az események számítanak, amelyek külső behatás miatt következtek be és a károsult akaratától függetlenek, illetve múlékony vagy maradandó egészségkárosodást, esetleg halált okoztak.

 

A közlekedés során, a munkahelyünkön, az iskolában, a saját otthonunkban és minden percben ki vagyunk téve annak, hogy kisebb-nagyobb baleset ér minket, családtagjainkat.


A legtöbb esetben persze elég egy sebtapasz, de előfordulhat, hogy több százezer vagy akár pár millió forint is szükséges lesz hirtelen a megfelelő színvonalú és várakozás nélküli ellátásra. Komolyabb sérülés esetén rövidebb vagy hosszabb időre a munkából is kieshetünk, ami bevétel kiesést eredményezhet.

Megfelelő balesetbiztosítással tetszőleg biztosítási védelem alakítható ki. Pl. már napi egy kávé áráért tízmilliós biztosítási védelem biztosítható. 

Általában nem biztosíthatók vagy csak emelt díjon a már ismert betegségek miatt bekövetkező balesetek, az extrém sportolás közben bekövetkező balesetek, a biztosító által meghatározott, veszélyes foglalkozásokból származó balesetek illetve a versenysportolásból eredő balesetek.


Egyik ismerősömet tavaly nyáron egy ausztriai kérékpáros túrán elütötte egy autó, combnyaktörést szenvedett. Az utasbiztosítása fedezte a kinti körházi ellátás, majd a hazaszállítás költségeit. Azonban az itthoni rehabilitáció költségeit nem. Mivel nem rendelkezett megfelelő balesetbiztosítással, több milliós térítéstől esett el.   

Felelősséggel kell viseltetnünk családunk, szeretteink iránt. Ez azt jelenti, hogy előre gondoskodunk róla, hogy egy esetleges baleset, sérülés, rokkantság esetén anyagilag ne menjenek csődbe, ne kelljen feladni addigi életvitelüket.

Adatai megadását követően egy személyre szabott kalkulációt készítek, amit elküldök az e-mail címére.

Kérem, adja meg az adatokat! 

Pénzügyi tanácsadásra van szüksége?

Hívjon bennünket, állunk rendelkezésére!

+36 (20) 428-0040